Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott kelkáposzta virslivel

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kelkáposztát felcsíkozzuk, sós vízben megfőzzük és leszűrjük.

A szalonnából kakastaréjt sütünk, és a zsírjából kiveszünk. A visszamaradt zsírban halványra pirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a lecsót. Sóval, borssal ízesítve megpároljuk, végül hozzáadjuk a virslikarikákat.

Egy tűzálló edényt kiolajozunk, és kibéleljük a kellevelek felével, erre terítjük a virslis ragut, és befedjük
a többi kellel. Megsózzuk, meghintjük törött borssal, tetejére tesszük a sült szalonnaszeleteket, és a sütőben kb. 15 percig sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss