Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem és felteszem főni sós vízbe. A vöröshagymákat megpucolom, apróra vágom. Felteszem egy kiolajozott serpenyőbe párolódni, majd hozzáadom a darált húst, és a fűszerekkel ízesítem, öntök alá kevés vízet, és majdnem puhára főzöm.
Elkészítem a rizst, majd egy tűzálló tálba teszemt, erre rásímítom a húst, és a tetejére rétegezem a karfiolt, megszóróm ételízesítővel, majd ráöntöm a tejfölt, meghintem reszelt sajttal, és előmelegített sütőben kb. 180 fokon addig sütöm, amíg a sajt a tetején szépen megsül.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre