Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott hús II.

MME MME
1.8/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A 12 szelet karajt befűszerezzük (sóval, borssal). Vajazott tepsibe 1 sor húst teszünk, rá bacont, majd a lecsepegtetett gombát. Meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk sajttal. Rétegezve rakjuk, míg elfogynak a hozzávalók. Felülre sajt kerüljön. A tojássárgáját tejföllel és egy csipet sóval kikeverjük, majd ráöntjük a rakott húsra. Alufóliával letakarva megsütjük, majd az utolsó 10 percben az alufóliát levéve megpirítjuk a tetejét. Köretnek rizst adunk hozzá.

Megjegyzés

Én trappista sajttal szoktam készíteni, de bármilyen sajt jó hozzá. Aki szereti, többféle sajtból is készítheti. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss