Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott hurka

MME MME
4 4/5
60 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, szeleteljük. A hurkát lefagyasztjuk, majd a mélyhűtőből kivéve langyos vízzel leöblítjük, így a bőre könnyedén lejön, fagyott állapotban pedig könnyű felszeletelni. A hagymát kis kockákra vágjuk. Ezután mintha rakott krumplit készítenénk, rétegezzük a hozzávalókat: egy sor krumpli, megsózzuk, egy sor hurka vegyesen, hagymával megszórjuk, tejföllel megöntözzük. Az utolsó sor krumpli legyen, majd tejföl. Sütőben közepes hőfokon szép pirosra sütjük. Nagyon finom és kiadós!

Ezek is érdekelhetnek

Friss