Elkészítés: A kifliket felkarikázzuk, majd forró tejjel leöntjük, és hagyjuk, hogy jól megszívja magát. Közben keményre főzzük a 4 darab tojást.
A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A hagymát felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a gombát, sózzuk, meghintjük pirospaprikával, és pörköltnek megfőzzük.
Kiolajozunk egy tűzálló edényt, kibéleljük egy sor levétől lecsorgatott kiflivel, erre egy sor karikára vágott keménytojást terítünk, végül befedjük a gombapörkölttel. Megöntözzük tejföllel, és az egészet lefedjük kiflikarikákkal.
Forró sütőben pirosra sütjük, de tálalás előtt reszelt sajttal hintjük meg a tetejét, amely szépen ráolvad.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre