Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott fusilli milánói módra

MME MME
3 1.3/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A 2 hagymát apró kockákra vágom, és kis olajon megpirítom. Hozzáadom a felkockázott löncshúst, és összepirítom a hagymával. Ha ezzel megvagyok, hozzáöntöm a szószt, megborsozom, összeforgatom az egészet, félrerakom. A tésztát bő sós vízben kifőzöm (óvatosan a sóval, mert a szósz már így is jó sós). A vajból, a lisztből és a tejből besamelmártást készítek. Egy tűzálló tálat kikenek vajjal vagy olajjal, és elkezdem rétegezni. A tésztát összekeverem a szósszal és a felét a tálba teszem. Rá jön a besamel és egy vékony réteg sajt, aztán megint a tészta, végül sok sajt. 180-200 fokon 25 perc alatt összesütöm.

Megjegyzés

A receptet és a fotót Kicsi. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss