Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verjük, a végefelé apránként a cukrot is hozzáadjuk. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, óvatos mozdulatokkal a habba forgatjuk. Megvizezett habkártyával vagy késsel kenegetve kikent, belisztezett tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, a közepesnél kicsit kisebb lánggal (170 fok) kb. 20 percig sütjük.
A krémhez a tojásárgáját a pudingporral, 1 dl tejjel és a fele cukorral simára keverjük. A többi forrásban lévő tejhez öntjük, kevergetve pár perc alatt sűrűre főzzük. A margarint a többi cukorral habosra keverjük. A kihűlt pudingot kanalanként beledolgozzuk, majd a már ugyancsak hideg tésztára kenjük. A tetejét kókuszreszelékkel meghintjük, és a mogyoróval díszítjük úgy, hogy a szemek a kockaszeletek közepére kerüljenek majd, amikor a süteményt felvágjuk. Hűtőszekrényben kicsit dermedni hagyjuk.