A szeletelt mandulát egy teflonserpenyőbe tesszük, majd állandó kevergetés mellett néhány perc alatt világos színűre pirítjuk. Rögtön egy tányérba öntjük, lehűtjük, majd összemorzsoljuk.
Egy fém tálba tördeljük a csokoládét, hozzáadjuk a sűrített tejet, és vízgőz felett felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a mandulát, és alaposan összekeverjük. Kb. 30 percre a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. Az ostyalapot kézzel alaposan összemorzsoljuk, és egy tálcára tesszük.
A hűtőből kivesszük a csokoládés masszát, és kisebb golyókat formázzunk belőle, majd meghempergetjük az ostyában, és kb. 30 percre a fagyasztóba tesszük, hogy lehűljön és megkeményedjen. A maradék fehér csokoládét egy fém tálba tördeljük, és vízgőz felett felolvasztjuk. A kókuszreszeléket egy tálcára öntjük.
Kivesszük a fagyasztóból a golyókat, majd egyesével a csokoládéba, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Sütőpapírral bélelt tálcára tesszük, majd a hűtőbe tesszük, hogy teljesen megdermedjen. Az elkészült golyókat bonbonpapírba tesszük, és úgy kínáljuk.