Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Könnyek közt vette feleségül szerelmét Rácz Jenő - videó a séf esküvőjéről

default user icon
MME
Két hete vette feleségül szerelmét, Gyuricza Dórát a Konyhafőnök séfje, Rácz Jenő. A boldog pár a nagy napról mesélt a Fókusznak, a videóban pedig exkluzív felvételeket is láthatunk a nagy napról.

Két és fél év ismeretség után a Konyhafőnök séfje feleségül vette szerelmét, Gyuricza Dórát, akit a műsorban ismert meg. A Fókusznak adott interjúban a pár részletesen beszámolt a nagy napról, így például azt is megtudhattuk, hogy Dóri miért egy csodaszép sellő fazonú ruhát választott, vagy hogy miért töltötték külön az esküvő előtti estét.

„Ragaszkodtunk hozzá, hogy tényleg az oltár előtt találkozzunk egymással. Ez még egy extra izgatottságot és egy kis romantikát csempészet még extrábban abba a pillanatba, amikor megláttuk egymást” – magyarázta az ifjú feleség.


„Totálisan katarzis érzés, de a jó értelemben. Az volt a durva, hogy már cikinek éreztem magam, mert jött be a Dóri, őt már nem láttam annyira elérzékenyülve, mint amennyire én voltam, és mondom, hát, ez halál ciki, én már itt bömbölök lassan, miközben senki más nem bömböl, csak én. Nem tudtam már magammal mit kezdeni, nagyon megható volt a pillanat” – vallotta be őszintén Rácz Jenő.

A boldog pár esküvőjén olyan hírességek is feltűntek, mint Puskás Peti és Dallos Bogi, akikkel Ráczék a Nyerő Páros című műsor forgatásán ismerkedtek meg és kötöttek barátságot. De Rubint Réka és Schobert Norbi is feltűnt a lagziban, akik a nagy nap előtti hetekben segítettek a párnak bomba formába lendülni. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss