hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lélegzetelállítóak Rácz Jenő és Gyuricza Dóri jegyes fotói!

default user icon
MME
Elkészültek Rácz Jenő és kedvese, Gyuricza Dóri jegyes fotói, melyeket a menyasszony osztott meg Instagram-követőivel. A Nyerő páros győztesei hamarosan egybekelnek.

Közeleg a nagy nap Rácz Jenő Michelin-csillagos séf és párja, Gyuricza Dóri életében. A sztárpár hamarosan egybekel, így a menyasszony és a vőlegény is gőzerővel tökéletesíti az alakját. Dóri megszabadult már 5 kilótól, sikeréről előtte-után fotót is posztolt, de a Konyhafőnök séfje is belead apait-anyait. Schobert Norbi segítségét kérte abban, hogy kockás hassal vehesse feleségül szerelmét, és állítólag jó úton halad.

A menyasszony már a lánybúcsú is túl van, most pedig mesés jegyes fotóikat osztotta meg a nagyvilággal. 

A Nyerő páros győzteseiről egy csodás, szerelmes videó is készült, mely alatt nem győztek gratulálni a rajongók a boldog párnak.

"Drága Dórikám! Ezt a videót csak könnyes szemmel lehetett végignézni! Annyira gyönyörűek vagytok és olyan őszinte, tiszta szeretettel és szerelemmel, boldogsággal rendelkeztek, hogy ez egy CSODA és GYÖNYÖRŰ! Nagyon jó volt végignézni! Imádlak benneteket!" - írta egyikük.

"Csodálatos videó lett. Nagyon látszik, mennyire szeretitek egymást. Szuperül néz ki a videó, mindketten gyönyörűek vagytok, imádlak titeket! Legyetek mindig nagyon boldogok és szeressétek egymást továbbra is" - gratulált egy másik rajongó.

Ezek is érdekelhetnek

Friss