Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Máris kényszerpihenőre küldte Rácz Jenőt újdonsült felesége

default user icon
MME
Kényszerpihenőre vitte Rácz Jenőt újdonsült felesége, Rácz-Gyuricza Dóri, az ifjú ara szerint ugyanis a séf túl sokat dolgozik.

Második nászútját tölti éppen Rácz Jenő séf és újdonsült felesége, Rácz-Gyuricza Dóri, melyet az ifjú ara egy közös fotóval hozott rajongói tudomására.

"Nászút after! Kényszerpihire hoztam Rácz Jenőt, mert ha otthon vagyunk, konkrétan nem bír nem dolgozni. További szép napot és pihenést nektek is!" - írta Instagram követőinek Rácz-Gyuricza Dóra a képhez, melyen a friss házasok fürdőköntösben láthatók.

A Konyhafőnök zsűritagja valóban nem tételenkedik mostanában, zsinórban a második éttermét nyitotta meg idén. A fővárosi Rumour étterem a járvány miatti csúszással májusban nyitotta meg kapuit, nyáron pedig a közönség egy balatoni street food büfében is megkóstolhatja a séf által életre hívott falatokat.

A Nyerő Páros nyertesei néhány hete mondták ki a boldogító igent szeretteik és szűk baráti körük társaságában.

A lagzi igazán fergetegesre sikerült, ami nem is csoda! Hosszú hónapokig készültek, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen. A sztárséf korábban még a kilóknak is hadat üzent, ugyanis eltökélt szándéka volt, hogy a nagy napra a lehető legjobb formába hozza magát.

A hét minden napján edzettek, diétáztak, aminek meg is lett az eredménye. Dóri több, mint hat kilót fogyott, Jenő pedig tíz kilót adott le az esküvőig. A ceremónia előtt még táncórákat is vettek, hogy a parketten minden lépésük tökéletes legyen.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss