Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rácz-Gyuricza Dóra elárulta: ezzel lehet a férjét kenyérre kenni

default user icon
MME
A Konyhafőnök szigorú séfjéről nehéz elhinni, de bizony neki is vannak gyengéi - Rácz-Gyuricza Dóra legújabb Insta-posztjából minden kiderül!

Az szeretettől sugárzó apa-lánya fotókkal egyszerűen nem lehet betelni - így lehet ezzel Rácz-Gyuricza Dóri is, aki ismét egy tündéri fotót posztolt férjéről, Rácz Jenő séfről, és a ma éppen 7 hónapos kislányukról, Kamilláról:

"Két olyan dolog van amitől @chefjenoracz -ot kenyérre lehet kenni. Kamilla és Nabu" - írta a képhez Dóri, amit erre a linkre kattintva tudsz megnézni  az Instagramon.

A séf és kislánya közötti rendkívül erős kötődésről többször beszélt már a házaspár, sőt, Kamilla még meg sem született, amikor, Jenő egy interjúban kijelentette: nem csak, hogy apás szülést terveznek, de később is mindenből ki akarja venni a részét, az etetéstől és altatástól kezdve, a pelenkázáson át az éjszakai készenlétig.

Nos, Rácz apuka és anyuka Instagram oldalát elnézve, tartja is magát a megígértekhez. Volt, hogy apuka egy hajnali fotót posztolt, vállán a bébivel, volt, hogy Dóri rakott ki egy videót arról, ahogy a kicsi alszik az autóban, Rácz Jenő pedig vezetés közben fél kézzel a kormányt fogja, a másik kezével  Kamillát simogatja, de az összebújva alvásukról is került ki kép.

És, hát az első közös fotójuk pedig még a legkeményebb jégszíveket is megolvasztja:

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss