Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kétéves lett Rácz Jenőék kislánya - megható sorokkal köszöntötték a szülei Kamillát

Április 14-én hatalmas buli volt a Rácz-házban: Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla kétéves lett. Ebből az alaklomból volt összegyűlt a nagy család, volt torta, óriásnyúl és hatalmas boldogság!

Hihetetlen, hogy már két éve annak, hogy az egyik Konyhafőnök felvétele közben, jelentős késéssel robbant be a stúdióba Rácz Jenő, mivel az egyébként májusra kiírt feleségénél előző éjszaka, a vártnál jóval hamarabb indult meg a szülés. 2022. április 14-én megszületett Rácz Kamilla, aki a szemünk előtt cseperedett tündéri, kétéves, cserfes kislánnyá. Most anyukája és apukája is posztolt a nagy napról, ahol, láthatóan, fergeteges volt a hangulat!

"A legcsodálatosabb boldogságom! Isten éltessen soookáig drága kisbarack!" - írta Rácz-Gyuricza Dóri az Instagrmra feltöltött fotók mellé.

 

"Szülőként a legnagyobb boldogság, ha a gyerekünket boldognak látjuk. Isten éltessen sokáig pici kislányunk! Szeretünk nagyon! Anya, Apa" - írta ki Jenő.

 

A képek tanusága szerint, Kamillát egy macaronnal díszített, rózsaszín hercegnőtortával köszöntötték, a zsúr díszvendége pedig Bing, a fekete nyuszi volt, akit a kisgyerekes szülők jól ismerhetnek a róla szóló, Minimaxon futó sorozatból, és aki Ráczék kislányának a legnagyobb kedvence. A főajándék pedig egy ultramenő elektromos kisautó volt - amit a boldog apuka 24 órán át elérhető Insta-storyban  mutatott meg.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss