Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez is megtörtént: szintet lépett Rácz Jenő és Istenes Bence balhéja

Az elmúlt hetekben parázs vita zajlott a Sztárbox két versenyzője, Rácz Jenő és Istenes Bence között, ami most, az Insta-posztok tanúsága szerint, újabb szintre lépett.

Hetek óta zajlik az adok-kapok Rácz Jenő és Istenes Bence között: az RTL Sztárbox című műsorában, férfi középsúly kategóriában tették őket egy ringbe, és a meccset megelőzően Istenes egy, az Instagram-oldalán közzétett sztorival korbácsolta fel a kedélyeket: a képen egy kommentmontázs volt látható, köztük az egyik rasszista jelzővel illette Rácz Jenőt, aki aztán egy válaszposztban adott hangot mélységes csalódottságának Istenes Bencét illetően. Ezzel elindult egyfajta üzengetés a közösségi és a klasszikus médiában egyaránt: Istenes bocsánatot kért, amit a séf nem fogadott el, és úgy tűnt, nem csitulnak az indulatok, így a viadalra már pattanásig feszültek az idegszálak, mindkét versenyzőnél.

 

Az összecsapás mindegyik menete szoros volt, és mivel elmaradt a K.O., a bírók pontozása döntötte el, melyik sztár jusson a döntőbe. Nemcsak a box, hanem a pontozás is rendkívül szoros volt, de egy hajszállal Rácz Jenőt találták jobbnak a bírók. Istenes Bence korántsem volt elégedett az eredménnyel, állítása szerint a séf végigkármokodta a meccset, Rácz Jenő pedig Istenes sportszerűtlenségéről beszélt.

Így zajlott ez újabb egy héten át, amikor is felbukkant egy poszt Istenes Bence Instagram-oldalán, amelyen arról számolt be: szent a béke Rácz Jenővel.

„Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban! Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a box és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket. Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori és ezt őszintén sajnálom. Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a boxhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csusztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva!" 

 

„Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!" – zárja sorait Istenes Bence.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss