Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez nem Photoshop! Így néz ki Rácz Jenő félmeztelenül

default user icon
MME
Ez igen! A sztárséf Instagramon mutatta meg, mennyit fogyott Schobert Norbi segítségével.

Rácz Jenő hamarosan feleségül veszi kedvesét, Gyuricza Dórit. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a menyasszony gőzerővel edz és diétázik, hogy a legjobb formáját hozza a nagy napon. De nemcsak Dóri, hanem a sztárséf is keményen készül az esküvőre. A célja, hogy kockás legyen a hasa, amikor kimondják egymásnak az igent - ehhez pedig Schobert Norbit hívta segítségül.

A napokban posztolt is néhány képet arról, hogy bő 1 hónap alatt több mint 10 kilótól szabadult meg.

„1 hónapja ebédeltünk Norbiékkal és panaszkodtam neki, hogy nem megy a diéta és hogy hamarosan esküvőnk is van(kétségbe voltam esve…)Norbi barátom elmondta, hogy túlsúlyos vagyok, ami hozzáteszem, nem esett valami jól, mert az embernek van annyi egója, hogy ne érezze magát tulsúlyosnak…őszintén, valahol bántott a dolog, hogy igaza van és tenni akartam mindenképp azért, hogy top formába legyek. “Jenő…! Ha azt csinálod amit mondok és betartod, akkor 80 kg alá viszlek…!” Én erre kinevettem Norbit és azt válaszoltam, hogy utoljára 14 évesen voltam 80 kg alatt  Hát mit mondjak!? Hálás köszönet.”

Néhány kommentelő azonban azzal vádolta, hogy csak photoshopolta a képeit. A sztárséf persze nem hagyta magát, legfrissebb félmeztelen fotójához ezt írta:

„1600 cal edzés után…természetesen a hajamat is photoshoppoltam, a fejemet pedig lekicsinyítettem, hogy ne bántson senkit, hagytam magamon kis húst is most, nehogy itt a végén forradalom törjön ki…jöhetnek a szakértők…ha már a Hamiltont se engedjük versenyezni, ha már Katinka se tud úszni, akkor tiltsunk el engem is valamitől”

Ezek is érdekelhetnek

Friss