hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rácz Jenő és kedvese titokban összeházasodtak

default user icon
MME
Rácz Jenő és Gyuricza Dóra a legnagyobb titokban végre örök hűséget fogadott egymásnak. Úgy tudni, hogy a Konyhafőnök séfje és kedvese még a múlt hétvégén szeretteik és szűk baráti körük társaságában egy kúriában mondták ki a boldogító igent.

A Blikknek az ifjú pár egyik barátja azt mondta, hogy a lagzi igazán fergetegesre sikerült, ami nem is csoda! Hosszú hónapokig készültek, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen. A sztárséf korábban még a kilóknak is hadat üzent, ugyanis eltökélt szándéka volt, hogy a nagy napra a lehető legjobb formába hozza magát. Sokszor a hét minden napján edzettek, diétáztak, aminek meg is lett az eredménye. Dóri több, mint hat kilót fogyott, Jenő pedig tíz kilót adott le az esküvőig. A ceremónia előtt még táncórákat is vettek, hogy a parketten minden lépésük tökéletes legyen.

Egy szó, mint száz, a friss házasok és a szűk vendégkör is nagyon jól érezte magát a titokban megtartott esküvőn, ahol a sztárpár korábbi ígéretét tartva a hagyományos esküvő mellett a felszolgált ételek is azok voltak. Pont úgy mint egy klasszikus magyar lagzikban.

Ajánjuk még:

Ezek is érdekelhetnek