Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rácz Jenő elárulta: ekkora tervezik a kistestvért Kamillának

default user icon
MME
Rácz Jenő immár két hetes, boldog apukaként számolt be az RTL Klub Reggelijében a szülést megelőző pánikhelyzetről, és arról, milyen érzés volt először magához ölelni újszülött kislányát. Emellett persze a jövő héten induló A Konyhafőnök várható izgalmairól is ejtett néhán szót.

Bár az orvosok márciusban felkészítették őket arra, hogy a tervezettnél hamarabb megszülethet a gyermekük, Rácz Jenőék azt sem tudták, mi történik, hova kapjanak, amikor két hete,  az éjszaka közepén Rácz-Gyuricza Dórinak egyszer csak elfolyt a magzatvize. Jenőben még az is felmerült, hogy már akkora a baba, hogy a felesége esetleg csak bepisilt. - aztán gyorsan kiderült, hogy bizony itt az idő, a szülés beindult.

"Így az éjszaka közepén indultunk is be a kórházba, aztán pikk-pakk, nagyon hamar meg is szültünk" - mesélt a kislánya érkezése előtti estéről az RTL Klub Reggeli című műsorában a séf, hozzátéve: szerencsére rögtön kiderült, hogy a Kamilla teljesen egészséges, így tényleg csak arról volt szó, hogy - ahogy Jenő fogalmazott - "a kisasszony jönni akart".

EZ egy csoda!

Így foglalta össze a kislányával való első találkozását, amire élete legmeghatározóbb pillanataként emlékszik vissza:

"A mellkasomra tették, reszketett, félt, egyre jobban megnyugodott a hangomra"– mondta, hozzátéve: a legszebb és egyben a legfurcsább is egyben az volt, hogy ekkor tudatosul benne: a mellkasán fekszik egy kis emberke, aki csak rá számíthat.

Rácz Jenő azt is elárulta, hogy Dórival nagyon szeretnének még gyereket. Szerinte az lenne a legideálisabb, ha Kamilla négyéves korára érkezne a kistestvér.

"Addigra felnő már annyira Kamilla, hogy tudjon segíteni az anyukájának"– mondta Rácz Jenő, aki szerint kell a korkülönbség, mert két ordító babával nagyon nehéz lenne a dolguk.

Ha már ott volt, természetesen A Konyhafőnök közelgő évadnyitójáról is kérdezték a séfet.

"Hatványozottan nagyon durva lesz! Tudom, hogy mindig ezt mondjuk, de ez most tényleg nagyon erős éveadnak ígérkezik. A játékosok olyan tudatosan készülnek erre a versenyre, olyan kiforrott tervek érkeztek elénk a tányérokon, hogy sokszor elállt a szavunk" - harangozta be a piros csapat örökös kapitánya a népszerű gasztroreality immár 9. évadát, ami május 2-tól látható az RTL Klubon.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss