Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mennyei recepttel rukkolt elő Rácz Jenő felesége, ezt ki kell próbálnod!

default user icon
MME
Főleg az olasz konhya szerelmeseinek ajánljuk ezt a tésztakülönlegességet, amit Rácz-Gyuricza Dóri dobott fel a minap az Instájára!

Rácz Jenő felesége és gyermekének anyja, Gyuricza Dóri, A konyhafőnők 2019-es évadában szerepelt, ott szeretttek egymásba a sztárséffel. Amint kiesett a versenyből, Rácz Jenő azonnal randizni hívta. Elmondása szerint már ekkor biztos volt benne, hogy ez a lány lesz a gyermekei anyja, ezért nem sokat késlekedett, 2020 augusztusában meg is kérte barátnője kezét, és egy év múlva már férj és feleség voltak.

Szerelmük gyümölcse, Kamilla idén április közepén jött a világra. Dóri, ahogy azelőtt, a kislány születése után is rendszeresen oszt meg tartalmakat az Instagramon, a gyerekneveléssel, az anyasággal, szépségápolással, vagy akár a főzéssel kapcsolatban. A múlt héten egy ínycsiklandó áfonyás-túrós süteményt, most pedig egy valóban mennyeinek tűnő tészta receptet tett közzé, amit akkor vet be, ha nincs ideje, vagy éppen kedve órákon át konyhatündérkedni.

"Szuper gyors hétvégi paradicsomos-tonhalas tészta recept 1 főre amikor időm az nincs viszont a hűtőben ebéd helyett csak alapanyag van

- 80g dia-wellness ch csökkentett száraztészta
- 100g szeletelt koktélparadicsom
- só, bors, őrölt koriander
- 5 db aprított kapribogyó
- 1 gerezd fokhagyma
- fél üveg Ricottás-paradicsomos tésztaszósz
- friss bazsalikom
- 1 tonhal konzerv

Jó étvágyat"


Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss