Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rácos sertésragu

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sertéscombot vékony csíkokra vágjuk, sóval, borssal ízesített lisztben megforgatjuk.

3 evőkanál olajon 1 nagy fej apróra vágott hagymát üvegesre dinsztelünk. A lisztet kicsit lerázzuk a húsról, és a hagymás zsiradékban kevergetve fehérre sütjük a hagymát. Hozzáadunk 3 gerezd zúzott fokhagymát és annyi víz és fehérbor keveréket, hogy éppen ellepje. Gazdagítjuk 1 húsleveskockával, 1 karikára vágott zöldpaprikával, 1 paradicsommal. Fedő alatt, kis lángon, kevergetve puhára pároljuk.

Mire a hús megpuhul, sűrű lesz a mártás. Petrezselymes rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss