A pulykamellfilét 2 cm-es kockákra vágjuk és megkenjük a fűszerolajjal. A csirkemájat megtisztítjuk, félbevágjuk és ugyancsak fűszerolajjal megkenjük. Lefedve, hűtőszekrényben, 1 órát pácoljuk. A konzerv gombát lecsöpögtetjük, a gyöngyhagymát megtisztítjuk. Felváltva nyársra húzzuk a hús- és szalonnakockákat, a májat, a gombát és a májat. Grillsütőben, sütőben vagy faszénparázs fölött, a fűszerolajjal gyakran kenegetve, pirosra sütjük. A májat és a húst sózzuk. Kenyérrel, friss vegyes salátával kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre