Elkészítés: A lisztet a megolvasztott vajjal, a csipet sóval, pici vízzel tésztává gyúrjuk. 1 órát hideg helyen pihentetjük.
A töltelékhez a szalonnát apróra kockázzuk, majd hozzáadjuk a hagymát, és aranysárgára dinszteljük.
A tejet, a tojásokat, a fűszereket és az apró kockára vágott sajtot összekeverjük, a hagymás szalonnát hozzáadjuk.
A tésztát elnyújtjuk vékonyra, és kb. 7 cm átmérőjű kis tortákat szaggatunk belőle, kis pitetálakat kibélelünk velük. Villával többször megszurkáljuk. A tölteléket elosztjuk a tortácskákon, és végül snidlinggel megszórjuk.
Előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Kissé ropogósnak kell lennie!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre