Elkészítés: Egy tepsibe - vagy őzgerincformába - sütőpapírt teszek, a sütőt előmelegítem. A mazsolát vízbe áztatom, a diót és a csokit felaprítom (úgy 1-1 marékkal).
Nagyon kevés lisztet félreteszek, amiben majd megforgatom a belevalókat. A többi hozzávalóból piskótatésztát készítek.
A mazsolát lecsepegtetem, majd a dióval és a csokival együtt meggörgetem egy kevés lisztben, majd belekeverem a piskótatésztába, és mehet is a sütőbe. Úgy sütöm, mint a piskótát. Kb. 20 percre van szüksége. Tűpróbával ellenőrzöm, megsült-e.
A tetejére most reszelt dió-csoki keveréket szórtam, amíg még meleg volt a tészta. Így a csoki kicsit rá is olvadt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre