A tojásokból, lisztből, sütőporból, cukorból, olajból és vízből piskóta tésztát keverünk és 170 °C-on 20 perc alatt kétfelé osztva megsütjük (tortaformában). Kétfelé osztva sütjük. Mikor még langyos a tészta megkenjük mindkettő egyik felét barack lekvárral.
A középső rózsaszín részhez tojásokból, lisztből, cukorból és ételfestékből szintén piskóta tésztát keverünk és 170°C-on 20 perc alatt megsütjük (ezt csak simán tepsibe öntjük, aztán mikor még langyos széttördeljük kézzel egy nagyobb
tálba). A szétmorzsolt tésztához adunk olvasztott margarint, baracklekvárt, porcukrot, egy kis üveg puncs aromát vagy rum aromát, aztán a szörpöt, amelyet vizzel hígítunk. Az egész tésztának elég nedves állagúnak kell lennie, amelyet könnyen lehet formázni és felvinni az alapra.
A krémhez a margarint a pocrukorral habosra keverünk, majd hozzáadjuk a tejben a cukorral megfőzött pudingot és egy fél órára a hűtőbe rakjuk pihenni. Bevonjuk vele a torta külsejét.
A cukormázhoz a porcukrot az egy csipet ételfestéket összekeverjük, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókat és mixerrel keverjük míg homogén, fényes cukormázat nem kapunk.