Elkészítés: A tojásfehérjéket gőz felett felverjük a cukorral keményre.
Majd hozzáadjuk a tojássárgákat, tovább verjük. Egyenként hozzáadjuk a pudingporokat és a sütőport.
Egy nagy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, a masszát beleöntjük, elsimítjuk, majd 180 fokon megsütjük. (Én a masszát elfeleztem, két részletben sütöttem meg, hogy egyforma vastag legyen a 2 lap.)
A krém hozzávalóit - a margarin kivételével - összekeverjük, felfőzzük, majd kihűtjük. A kihabosított margarinnal összekeverjük.
A habhoz a tojásfehérjéket a cukorral, pici sóval és a rumaromával vízgőz felett habosra, keményre verjük.
A tésztát betöltjük a krémmel, a tojáshabot elegyengetjük a tetején, egy villával megcirókáljuk, színes cukorral megszórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre