hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Puncskrémes piskótatorta

MME MME
1.5/5
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 8 tojásból a szokásos módon egy kerek, 28 cm-es tortaformában piskótát sütünk. 3 lapra vágjuk. A mazsolát a rumba áztatjuk. A pudingporokat a tejben megfőzzük, félretesszük hűlni. Addig a margarint habosra kavarjuk a porcukorral. A kihűlt pudinghoz adjuk a vajkrémet, és csomómentesre kavarjuk. A krémből kiveszünk, amennyivel majd a tetejét és az oldalát be tudjuk kenni. A mazsolát - miután lecsöpögtettük - belekavarjuk, a maradék, nagyobb mennyiségű krémbe. A mazsolás krémet kettévesszük, és betöltjük a piskóták közzé. A natúr puncsos krémmel pedig bevonjuk a tortát. Tejszínhabbal és mazsolával lehet díszíteni.

Ezek is érdekelhetnek

Friss