Elkészítés: A piskótákat vagy elkészítjük a szokásos módon, vagy készen vásároljuk. Az egyiket nem túl nagy darabokra kockázzuk. A 1,5 dl vizet és a 4 evőkanál cukrot összeforraljuk. Ezt követően összekeverjük a cukros vizet, a rumba áztatott mazsolát, a 3 evőkanál baracklekvárt a felkockázott piskótával. Majd összeállítjuk a süteményt. Kettévágjuk a másik piskótát, az alsó lapot megkenjük baracklekvárral, majd rátesszük a tölteléket, és lefedjük a másik lappal. A tetejét befedjük a puncsbevonóval, melyet a tasakon leírtaknak megfelelően készítünk el. Egy éjszakát állni hagyjuk. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre