A lisztet a sóval és a vajjal összekeverjük, míg morzsás nem lesz. Kézzel továbbgyúrjuk, miközben kanalanként adagoljuk a keverékhez a vizet, amíg összeáll tésztává. Gombócot formázunk belőle, fóliába csomagoljuk, és fél órára hűtőbe tesszük.
Egy keverőtálban felverjük a tojásokat, és összekeverjük a krémsajttal és a reszelt sajttal, sóval, borssal ízesítsük. Lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk a tésztát, megfelelő méretű darabokra vágjuk, majd a kivajazott mini tortaformákba tesszük.
Mindegyik tésztakosárkába egy sonkaszeletet hajtogatunk, körberakjuk a felszeletelt hagymával,majdfeltöltjüka sajtos-tojásos masszával.Előmelegített, 190fokos sütőben addig sütjük, amíg piros nem lesz.