Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykás sült karfiolsaláta

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük  220 fokra.
  2. A karfiolt kis rózsákra szedjük és össze forgatjuk 3 ek olívaolajjal, sóval és borssal. Egy sütőtálban szétterítjük és kb. 30 percig sütjük, amíg szépen megpirul. A sütőből kivéve kihűtjük.  
  3. A húst falatnyi kockára vágjuk , és forró serpenyőben,  kevés olajon aranybarnára pirítjuk.
  4. A kesudiót szétterítjük egy kis tálban és pár perc alatt a sütőben megpirítjuk.
  5. A zellert átlósan fél centis darabokra vágjuk, elkeverjük a kihűlt karfiollal, hússal, kesudióval, áfonyával. Az olajat összerázzuk az ecettel és a mézzel, fűszerezzük, és összeforgatjuk a salátával.

PULYKAHÚSOS BRUSCHETTA >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss