hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykamellcopfok baconös burgonyalabdacsokkal

120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pulykamellet felszeleteljük, hosszában bevágjuk kétszer a szeleteket (3 részre) úgy, hogy a végük egyben maradjon. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a szeleteket, majd pirospaprikás, fokhagymakrémes, borsos olajban pácoljuk pár órát hűtőben. Befonjuk a szeleteket hármas fonással, hústűvel hosszában megtűzzük. Serpenyőben aranyszínűre sütjük.

A krumplit megtisztítjuk, felkockázzuk, és feltesszük sós vízben főni. Ha megfőtt, összetörjük, 2 tojás sárgáját keverünk hozzá, majonézt, borsot és fokhagymát, majd annyi lisztet, amennyit felvesz ahhoz, hogy gombócokat tudjunk formálni.

A gombócokat baconszeletekbe csomagoljuk, és serpenyőben megsütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss