Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykamell tavasziasan zöldborsóval és paradicsommal

45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A pulykamellet felkockázom, az újhagymát és a paprikát felkarikázom, a zöldjét félreteszem, a fokhagymát és a petrezselymet aprítom.
Egy lábasban olajon megpirítom az újhagymát és a fokhagymát, hozzáadom a pulykahús kockákat, fehéredésig pirítom, majd fűszerezem, s öntök rá vizet. Rövid ideig párolom, beleteszem a paprikát és a paradicsomot, belevágom a chilipaprikát. Tovább párolom.

Amikor a hús és a zöldségek megpuhultak, rászórom a lisztet, s a petrezselyem felét, meglocsolom chiliszósszal. Összekeverem, tálalok.

A tányérra szedek a ragúból, mellé héjában főtt petrezselymes krumplit kínálok.

Ezek is érdekelhetnek

Friss