Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykahúsleves

MME MME
120 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag

Elkészítés

  1.  A zöldségeket megtisztítjuk: a répákat, a zellert és a karalábét meghámozzuk, a vöröshagymát hámozás nélkül kettévágjuk. Egy nagyobb (9 literes) fazékba tesszük a húst, a zöldségeket és a fűszereket. A fazék kétharmadáig felöntjük vízzel és tegyük fel nagy lángon forrni.
  2. Amikor felforrt, leszedjük a tetején képződött habot, majd alacsony lángon minimum 2 órán keresztül főzzük. Az utolsó félórában hozzáadjuk a belsőségeket.
  3. Amikor a leves kész, leszűrjük le. A levest a zöldségekkel tálaljuk és megszórjuk petrezselyemmel.

MÉG TÖBB ISTENI LEVES RECEPT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss