Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykacomb baconcsíkokba tekerve

MME MME
7 3.5/5
120 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A pulykacombokat bőven megspékeljük félbevágott fokhagymagerezdekkel, majd alaposan befűszerezzük (elég sok kell rá, mert magába szívja). Ezután körbetekerjük baconszeletekkel, fogpiszkálóval rögzítjük. Ha kész, sütőzacskóba tesszük, öntünk alá egy kis víz+sör+fűszer keveréket, ettől jó puha és finom lesz. Sütés közben kétszer megfordítjuk zacskóstul.

Megjegyzés

A pulykacomb elég sokáig sül, de érdemes rá várni, nagyon finom, és csak úgy jó, ha omlós. Köretnek valami könnyűt ajánlok, elég laktató (pl. párolt zöldség).
- MME

Ezek is érdekelhetnek