Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulyka, kukoricapite és garnéla - Ezt eszik a világsztárok karácsonykor

default user icon
MME
Míg nálunk általában halászlé, töltött káposzta és bejgli kerül az asztalra, addig a leghíresebb celebek egészen más fogásokat falatoznak karácsonykor. Szerinted kinél készül a legfinomabb ünnepi menü?

1. Michael Buble

Michael Bublé saját bevallása szerint nagy szerelmese a tésztaételeknek, a bolognai tésztának nem tud ellenállni, de egy jó sült csirkével is le lehet venni a lábáról. „Szeretek gnocchit készíteni az anyósommal, amire többnyire kolbászt pirítok. Ezt az ünnepek alatt is szívesen elkészítem.”

2. Jennifer Lopez

Az énekesnő általában ragaszkodik a Puerto Ricó-i hagyományokhoz. Előfordult például, hogy a családjával és barátaival együtt pastelt, vagyis kukoricapitét készített, ami a dél-amerikaiak egyik hagyományos étele.

3. Selena Gomez

Selena családjánál az ünnepek általában a főzésről és a finom ételekről szólnak. De hiába van roskadásig tömve az asztal különleges fogásokkal, az énekesnő csak a csokis-mogyoróvajas keksz után vágyakozik, aminek sosem tud ellenállni.

4. Eva Longoria

A színésznő főzni és enni is imád, 2011-ben még saját szakácskönyvét is piacra dobta. Karácsonykor általában mexikói gyökerei miatt tradicionális latin-amerikai ételeket készít, az egyik nagy kedvence például a tamale, ami egy hússal vagy sajttal töltött tésztaétel.

5. Kim Kardashian

Kim nővére, Kourtney Kardashian állítólag nagyon finom pulykát készít, ezért abból minden évben kerül az ünnepi asztalra a paradicsomos salsa és az édesburgonya szuflé mellé.

+1 Királyi család

A család egykori séfje, Darren McGrady elárulta, hogy december 25-én, a karácsonyi mise után bőséges ebéddel várja őket a személyzet. Például garnélával, homárral, pulykával és a hagyományos angol ételekkel, mint a sárgarépa, a kelbimbó, vagy a karácsonyi puding. Nem semmi!

5 FURA KARÁCSONYI MENÜ A NAGYVILÁGBÓL>>> 

OLCSÓ, DE LENYŰGÖZŐ KARÁCSONYI MENÜ>>> 

KARÁCSONYI MENÜ VILLÁMGYORSAN: ÍGY KÉSZÍTS EL 5 FOGÁST 1 ÓRA ALATT!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss