Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulyka curryvel és garam masalával

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát kockára vágtam és megdinszteltem az olajon, rádobtam a megtisztított, aprózott fokhagymát, majd a garam masalát, a curryport, a kurkumát és a sót. Folytonosan kevergetve pirítottam a fűszeres hagymát, majd hozzáadtam a kockára vágott pulykacombot, a paradicsompasztát, az apróra vágott csípőspaprikát. Felöntöttem vízzel és néha megkevergetve puhára pároltam, az időközben elpárolgott folyadékot folyamatosan pótoltam.

Amikor a hús puha lett, behabartam a hideg vízzel elkevert keményítővel, pár percig még forraltam, amíg a szósz besűrűsödött, majd hozzáadtam a kókusztejet. Ezzel már csak épp hagytam egyet rottyanni.

Megjegyzés

Nos, ez a finom, húsos ragu, a különlegesebb fűszerekkel nagyon ízletes, bulgurral fogyasztottuk. - sildiko2

Ezek is érdekelhetnek

Friss