Elkészítés: A hagymát kockára vágtam és megdinszteltem az olajon, rádobtam a megtisztított, aprózott fokhagymát, majd a garam masalát, a curryport, a kurkumát és a sót. Folytonosan kevergetve pirítottam a fűszeres hagymát, majd hozzáadtam a kockára vágott pulykacombot, a paradicsompasztát, az apróra vágott csípőspaprikát. Felöntöttem vízzel és néha megkevergetve puhára pároltam, az időközben elpárolgott folyadékot folyamatosan pótoltam.
Amikor a hús puha lett, behabartam a hideg vízzel elkevert keményítővel, pár percig még forraltam, amíg a szósz besűrűsödött, majd hozzáadtam a kókusztejet. Ezzel már csak épp hagytam egyet rottyanni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre