A fokhagymát meghámozzuk, majd összezúzzuk. Összekeverjük a füstölt paprikával, a sóval, a borssal és a cukorral, majd hozzákeverjük az ecetet.
A húst megmossuk, szárazra töröljük, majd bedörzsöljük a fűszeres páccal. Ezután gondosan folpakba csomagoljuk, és betesszük a hűtőbe 1 éjszakára.
Másnap a bepácolt húst tepsibe fektetjük, aláöntünk kb. 200 ml vizet, és 150 fokos sütőben 4 órát sütjük. Közben nem árt, ha néhányszor meglocsoljuk a vízzel, illetve a keletkező pecsenyelével. Végül a sütőt 100 fokra állítjuk, és így sütjük a húst még 90 percig.
Egy nagyobb deszkára tesszük a húst, majd két villával szálasra szedegetjük. Ízlés szerint tálaljuk sima, vagy hamburgerzsemlében, káposztasalátával, csemegeuborkával és ketchuppal.