Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulled pork sütőben

> 90 perc
rafinált
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukorból, a paprikából, a borsból, a sóból, a Cayenne-borsból és a római köményből száraz pácot (rubot) keverünk. A hideg vízzel lemosott, leszárított lapockát gondosan megkenjük a mustárral, majd egyenletesen megszórjuk a rubbal, és rá is nyomkodjuk. Végül folpackba csomagoljuk, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  2. Másnap a sütőt előmelegítjük 100-110 fokra. A húst fedeles jénai tálban vagy alufóliával körbetekert mély tepsiben a sütőbe toljuk kb. 5 órára. Miután kérgesre sült, rányomkodjuk a maradék rubot, beecseteljük a szükség esetén kissé hígított BBQ-szósszal, majd változatlan hőfokon sütjük további 4-5 órát. Kitakarás után kb. 30 percig pihentetjük. Végül két villával szálasra bontjuk, és összeforgatjuk a szaftjával.

    PULLED PORK, A LEGOMLÓSABB HÚS - ÍME A TITKA >>> 

    Még több recept sertéshússal >>> 

    Videóreceptek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss