Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Puha és ragacsos sült oldalas

MME MME
140 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt 140 fokra előmelegítjük.
  2. Az oldalast kettévágjuk. Egy tepisbe alufóliát rakunk és ráhelyezzük a két húst.
  3. Bekenjük köménnyel, csiliporral, borssal, fokhagymaporral, sóval és paprikával, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is jó megszórjuk.
  4. Az oldalasokat becsomagoljuk az alufóliába, és két órán át 140 fokon sütjük. Ha letelt az idő, kivesszük a húst, a sütőt pedig feltekerjük 220 fokra.
  5. A húst kicsomagoljuk a fóliából, majd visszatesszük a tepsibe. A tetejét bőségesen megkenjük BBQ szósszal, és további 10-15 perce visszatesszük a sütőbe (már a fólia nélkül).
  6. A puha és ragacsos húsokból tálalás előtt könnyen eltávolíthatjuk a csontokat.

Ezek is érdekelhetnek

Friss