hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Puha és ragacsos sült oldalas

MME MME
90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt 140 fokra előmelegítjük. Az oldalast kettévágjuk. Egy tepisbe alufóliát rakunk és ráhelyezzük a két húst. Bekenjük őket köménnyel, csiliporral, borssal, fokhagymaporral, sóval és paprikával, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is jó megszórjuk.
  2. Az oldalasokat becsomagoljuk az alufóliába, és két óránt 140-160 fokon sütjük. Ha letelt az idő, akkor kivesszük a húst, a sütőt pedig feltekerjük 200-220 fokra.
  3. A húst kicsomagoljuk a fóliából, majd visszatesszük a tepisbe. A tetejét bőségesen megkenjük BBQ szósszal, további 10-15 perce visszatesszük a sütőbe (már a fólia nélkül).
  4. A puha és ragacsos húsokból tálalás előtt könnyen eltávolíthatjuk a csontokat.

Ajánljuk még:

Sült oldalas káposztás rétesseL>>>

Cserépedényben sült oldalaS>>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss