Elkészítés: A tojássárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a sütõport, a lisztet, az 1 dl olajat és ugyanennyi vizet, majd az 5 tojás fehérje felvert habját. A masszát kettéosztjuk és a felébe 2 evõkanál kakaóport keverünk. A tésztákat kivajazott-kilisztezett tepsibe tesszük /nagy gáztepsibe/; elõször a fehéret, majd a barna masszát. A tejbõl pudingot fõzünk és forrón a nyers tésztára öntjük. 150 fokos sütõben 30-35 percig sütjük. Közben a tejfölt a 6 evõkanál cukorral, 2 csomag vaníliás cukorral kikevejüki és a megsült, forró sütire öntjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre