Elkészítés: A kb. 30x35 cm-es sütőformát sütőpapírral kibéleljük. A tésztához a tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral és az aromával habosra keverjük. A lisztet a sütőporral elkeverjük, és a pudingporral együtt a tojásos masszához szitáljuk. A masszát az előkészített sütőformába öntjük, és egyenletesen elkenjük.
A sütőformát a sütő középső részébe toljuk és megsütjük. A megsült süteményt a sütőkeret eltávolítása után hagyjuk kihűlni. Ezután vízszintesen kettévágjuk.
Az alsó lapot a megtisztított keretbe visszahelyezzük, és megkenjük a lekvárral. A banánszeleteket a süteményre helyezzük, és a citrom levével meglocsoljuk.
A banános krémhez a lapzselatint a tasakon előírtak szerint beáztatjuk és félretesszük. Egy főzőedényben a tejet a cukorral és a pudingporral összekeverjük, majd folyamatos keverés mellett felforraljuk. A tűzről az edényt lehúzzuk, az előkészített zselatinokat kinyomkodjuk, majd a margarinnal együtt a forró krémhez keverjük, és többször megkeverve hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, óvatosan hozzáforgatjuk a felvert tejszínhabot. A kész krémet a banánokon egyenletesen elsimítjuk, majd 40 percre a hűtőbe helyezzük.
A csokoládés krémhez a tejszínt és a hideg tejet egy keverőedénybe öntjük, majd hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel 3 perc alatt habosra verjük. A krémet habzsákba szedjük, és közepes átmérőjű nyomócsövön a süteményre krémcsíkokat nyomunk belőle. A süteményt 60 percig hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt kivesszük a keretből és szeleteljük, végül kókuszreszelékkel meghintjük.