Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pudingos somlói kocka

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sárga és barna piskóta hozzávalóit egy-egy tálban összekeverjük, majd sütőpapírral kibélelt, közepes tepsiben, 180 fokon külön-külön megsütjük a piskótalapokat.
  2. Míg a piskóták sülnek, elkészítjük a vaníliás és a csokoládés pudingot a tejből, a cukorból és a pudingporból.
  3. A habtejszínt felverjük a vaníliás cukrokkal.
  4. A kakaós piskótára kenjük a vaníliapudingot, erre tesszük a sárga piskótalapot, amit megkenünk a csokipudinggal, majd végül rátesszük a habtejszínt.
  5. 2-3 evőkanál vizet felmelegítünk, hozzáadjuk a cukrot és a kakaóport, és egészen addig melegítjük, míg a cukor fel nem olvad, majd a habtejszín tetejére csorgatjuk. Hűtőben jól lehűtjük.

Ezek is érdekelhetnek