Elkészítés: A málnát (lehet fagyasztott is) ízlés szerint cukrozzuk, rummal ízesítjük, kicsit állni hagyjuk.
A tejből 0,5 dl-t elveszünk, rummal keverjük össze. A piskóta felét ebbe beleforgatjuk (nem áztatjuk), és egy jénai tál aljára lerakjuk.
Elkészítjük az egyik tasak pudingot a
csomagoláson lévő használati utasítás szerint, majd a piskótára öntjük.
A málnát leszűrjük, és a puding tetejére rakjuk. A piskóta másik felét a málna tetejére rendezzük. Rárakjuk a maradék málnát. (Néhány málnaszemet hagyunk a tetejét díszíteni.)
Elkészítjük a másik tasak pudingot, majd a tetejére öntjük. Tálaláskor díszíthetjük a tetejét tortadarával, málnával és tejszínhabbal.
A rakott piskóta a tálalás előtti napon elkészíthető, és hűtőszekrényben tárolva 3-4 napig is eláll.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre