hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pudingos pite pofonegyszerűen

30 perc
egyszerű
átlagos
12 adag

Elkészítés

1.

A tésztát kitekerjük és szobahőmérsékleten 10 percig pihentetjük. Piteformába nyomkodjuk, majd a túllógó részeket levágjuk. A közepét alufóliával lefedjük, majd a szárazbabot ráöntjük és a süteményalapot 170 fokra előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük.

2.

A pudingport simára keverjük a tejjel. A csokoládét felkockázzuk, megolvasztjuk, majd hagyjuk kissé kihűlni. Végül a pudingoz keverjük.

3.

A diót a méz és néhány evőkanál víz keverékén megpirítjuk. A pudingos keveréket az elősütött tortaformába simítjük, majd a mézes diós elegyet rálocsoljuk. A hűtőbe tesszük, hogy a krém kissé megszilárduljon.

Ezek is érdekelhetnek