A tésztát kitekerjük és szobahőmérsékleten 10 percig pihentetjük. Piteformába nyomkodjuk, majd a túllógó részeket levágjuk. A közepét alufóliával lefedjük, majd a szárazbabot ráöntjük és a süteményalapot 170 fokra előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük.
A pudingport simára keverjük a tejjel. A csokoládét felkockázzuk, megolvasztjuk, majd hagyjuk kissé kihűlni. Végül a pudingoz keverjük.
A diót a méz és néhány evőkanál víz keverékén megpirítjuk. A pudingos keveréket az elősütött tortaformába simítjük, majd a mézes diós elegyet rálocsoljuk. A hűtőbe tesszük, hogy a krém kissé megszilárduljon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre