A tojásokat felhabosítjuk 1 csipet sóval és a tejjel. Beleszitáljuk a lisztet és alaposan összedolgozzuk, majd egy kicsit pihentetjük a tésztát. Vékonyan kikenjünk olajjal a serpenyőt, felforrósítjuk, és egyenként kisütjük benne a palacsintákat.
Egy kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk. A kávét összekeverjük a rumaromával. A babapiskótákat megmártogatjuk a rumos kávéban, vigyázva, hogy ne áztassuk el. Kirakjuk vele a forma alját hézagmentesen.
Megfőzzük a vaníliapudingot a pudingporral, 3 ek cukorral és fél liter tejjel. Langyosan a babapiskótára kenjük, majd a palacsintákat megtöltjük kakaóporral, és mindegyiket feltekerjük, végül a puding tetejére helyezzük kívülről haladva befelé.
Megfőzzük a csokipudingot is a pudingporral, 3 ek cukorral és fél liter tejjel, majd langyosan a palacsintákra kenjük.
A meggyet lecsöpögtetjük (a levét félretesszük). A lecsöpögtetett meggyet a csokipuding tetejére tesszük, majd megszórjuk fahéjjal.
A puncspudingot felfőzzük a meggylében 1 evőkanál cukorral, és a meggyekre öntjük. Hűtőben 1 éjszakát állni hagyjuk, másnap könnyen szeletelhető!