Elkészítés: A lisztet sima tésztává gyúrjuk a sütőporral, a cukorral, a sóval, a vaníliás cukorral, a túróval, az olajjal meg a tejjel. Margarinnal alaposan kikent tepsibe rakjuk a kinyújtott tésztát, széleit kissé a tepsi oldalára nyomkodva. A megmosott, kimagozott, felvágott gyümölcsöket a tésztára halmozzuk, kis hézagokat hagyva köztük. A tejben, robotgéppel felverjük a pudingport, majd a tejfölt is hozzáadjuk. A masszát a gyümölcsök közti hézagokba kanalazzuk. A gyümölcsökre pedig levárt kenünk. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 30 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre