Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pudingos gyümölcsleves

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. 3 liter vizet felteszünk melegedni, majd beletesszük a cukrot, a fahéjat és az őrölt szegfűszeget. Amikor felforrt, levesszük a tűzről, és beletesszük a megmosott, megtisztított, kimagozott és feldarabolt gyümölcsöket.
  2.  A pudingport feloldjuk egy kevés vízben (vagy tejben), és gyors mozdulatokkal behabarjuk vele a gyümölcslevest.
  3. A kihűlt levest néhány órára vagy egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

HŰSÍTŐ GYÜMÖLCSLEVESEK, AMIVEL TÚLÉLHETED A KÁNIKULÁT >>> 

9 GYÜMÖLCSLEVES RECEPT, AMIT MINDENKÉPP KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

KLASSZIKUS VEGYES GYÜMÖLCSLEVES >>> 

Megjegyzés

Hidegen tálalva a legfinomabb, de másnap a legjobb. Nem szoktam megfőzni a gyümölcsöket, így sokkal finomabbak, ropogósabbak maradnak, és nem puhulnak úgy meg. - Szepi Ági

Ezek is érdekelhetnek

Friss