Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pudingos gesztenyés parfé torta (sütés nélkül)

15 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Elkészítjük a csokis pudingot előírás szerint. A fél liter tejhez, másfél csomag pudingot használjunk, adjunk hozzá 5 evőkanál cukrot. Ugyanígy elkészítünk egy másik ízesítésű pudingot is - ezt félretesszük. 
  2. Ha elkészült, folpackkal kibélelt tortaformába öntjük, majd rumos tejbe áztatott piskótával gyorsan körberakjuk.
  3. Ezután a gesztenyét a margarinnal kikeverjük, beleteszünk rumot, majd rákenjük a piskótára, és mazsolával megszórjuk.
  4. Ismét a piskóta jön, majd a másik pudingot kenjük rá, végül tejszínnel lekenjük a tetejét, és olvasztott csokit is öntünk rá. Legalább 4 órára hűtőbe tesszük. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss