Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Provence-i pulykamell

75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • A ratatouille-hoz:
  • 1 fej hagyma
  • 1 gerezd fok hagyma
  • olívaolaj
  • 1 db padlizsán
  • 1 db cukkini
  • 40 dkg daraboltparadicsom-konzerv
  • bors
  • oregánó
  • A pulykamellhez:
  • 4 szelet Gallicoop pulykamell
  • bors
  • friss kakukkfű
  • olívaolaj

Elkészítés

  1. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, majd egy nagy lábasban puhára dinszteljük az olívaolajon.
  2. Közben a padlizsánt és a cukkinit meghámozzuk, és kis kockákra vágjuk. A hagymához adjuk, és kevergetve roppanósra pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomkonzervet, megsózzuk, megborsozzuk, oregánóval fűszerezzük, és további 20 percig alacsony lángon főzzük.
  3. A pulykamellet megsózzuk, megborsozzuk, bedörzsöljük friss kakukkfűvel, majd olívaolajon kisütjük. A ratatouille-jal tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss