Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Prosecco zselé sárgadinnyével

MME MME
5/5
15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A proseccót összemelegítjük a cukorral, hogy az teljesen felolvadjon benne, majd hozzákeverjük már a tűzről levéve a bodzaszörpöt.

A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk, majd mikor felpuhultak, alaposan kifacsarjuk, és a proseccóhoz keverjük, hagyjuk felolvadni, végül kis tálkákba vagy pezsgős poharakba öntjük.

Karalábévájóval kisméretű dinnyelabdákat vágunk, melyeket a proseccóval töltött formákba teszünk. Hűtőben hagyjuk kidermedni.

Forró nyári estéken remek vendégváró desszert.

Megjegyzés

Péter András receptje, fotó: Tóth András - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss