Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tamás Gergely

Két dologhoz nem értettem soha a konyhában, a halhoz és a borhoz. De mióta megjártam a saját utam, és eljutottam Spanyolországba felfedeztem a hal és a halfőzés szépségeit. Gondoltam egyet, és arra jutottam, hogy a saját kezembe veszem a sorsom irányítását és átlépek egy határt és belépek egy csodálatos univerzum kapuján, hátrahagyva a húsok világát, felfedezem a halak világát. Első lépéseken túl vagyok, hisz legyőztem a bennem kialakult értékítéletet és felülkerekedtem a félelmeimen. Bár a húsok még mindig az étkezésem alapját képezik, mégis úgy gondolom csodálatos élményekkel leszek gazdagabb a jövőbeni utazásaim során.


2015 óta tag

3 feltöltött recept

halbanpacolt.blog.hu


Kedvencek

Étel: Van, szinte minden.

Séf: A jobbik felem és én :)

Fűszer: bors

Alapanyag: hús, hal, zöldségek

Legnagyobb

Siker: minden nap más

Kudarc: volt, de kihevertem

Feltöltött receptjeim